Perdralta - Montclar    

Una sortida per mi molt interessant ja que desconeixia la Pedralta i el Montclar amb unes vistes espectaculars.
La ruta comença a Vidreres direcció cap a Llagostera per camins planers. Un cop a Llagostera s'ha de seguir la ruta del carrilet Girona - Sant Feliu fins passat un càmping a on girem a la dreta per creuar l'autovia i seguir una estona el GR92.
La ruta continua planera fins a la Urbanització Golf Costa Brava, en aquest punt és on ja comença haver-hi  les primeres pujades i també és on comencem a seguir la ruta núm.7 no pas tota l'estona.
Un cop passada la urbanització Mas Trempat la ruta continua (tot pujada) per la carretera que puja de Sant Feliu. Passat el Mas de Santa Escolàstica, millor no fer el gir a la esquerra que marca la ruta ( fa més volta i es repeteix pel camí de tornada)i seguir fins a la Pedralta per la ctra, a sota adjunto el mapa amb el camí marcat de color verd.
La tornada passa per el cim de Montclar a on s'ha de carregar una estona la bici a coll i des d'aquí ja tot sense cap complicació cap a Vidreres.
Atenció: entre Pedralta i Montclar i ha estones amb moltes, moltes pedres. Jo no hi estic acostumat i n'he quedat fins al "gorro".
Espero que agradi

Fotos

Dades GPS
El temps per fer el recorregut és de 4h 38 min.
La distància és de 66,8 km.
Descarregar track ..... gpx
Descarregar track ..... kmz Google Earth

 
Powered by Wikiloc